KOTI

Imádom a képeidet, de igazából a hülyéskedésnek, nevetésnek még jobban örültem, amiben tegnap részünk volt. S ezért is örülök, hogy Te voltál az, akivel ezt a fotózást csináltuk! Csodálatos, vidám, emlékezetes este volt!

NÓRINémeth Nóra

Bevallom eléggé le voltam törve, hogy a lányom az összes képen nyavalyog, meg nem mosolyog, nem vidám, “jaj mi lesz most, pedig úgy vártuk” érzés volt rajtam, míg át nem kezdtél küldeni pár képet, ott már kezdtem reménykedni. És hát most így egyben az egész. EGYSZERŰEN ZSENIÁLISAN SZUPEREK ÉS ODAVAGYOK MINDEGYIKÉRT, JA NEM CSAK ÉN, A FÉRJEM IS. SŐT, A LÁNYUNK HANGOSAN KACAGVA NÉZTE VÉGIG, KÉTSZER.

PETIHorváth Péter

A fiam sokat emlegetett a fotózás után! Melinda is jön? Ez Melinda autója? Azt is mondta este lefekvéskor, hogy jó volt, hogy ott voltál és hogy vicceseket mondtál!

 

DÓRINoszkó-Horváth Dóra

Most, hogy vége az esküvői tennivalóknak, sikerült végre a honlapodat is szemügyre vennem. Ez így elég felelőtlennek tűnik, hogy csak így az esküvő után… de nekem nem volt szükségem arra, hogy minden fényképed végignézzem, elég volt csak az az egy esküvő, amin megismertelek, és már akkor tudtam, ha egyszer én „jövök”, Téged akarlak.
A személyiséged és a humorod verhetetlen. Olyan volt az egész, mint egy boldogságterápia.
Szeretünk!

BEUSKöntös Bea

Vigyázat! Figyelemfelhívás! Ha megismered és felfogadod, akkor fennál a veszélye hogy:

  • felejthetetlen pillanatokat szerez és örökít meg,
  • sírni/nevetni fogsz az elkészült képeken (ez örökérvényű),
  • örökké hálás leszel a sorsnak hogy rátaláltál,
  • átragad rád az idiotizmusa,
  • beléd lát..és lecsupaszítja a lelked a kamerájával..(ha bármi rejtegetnivalód van, most keress mást!),
  • addikciót okoz (bármely más kép ami előtte vagy utána készül rólad (és persze nem ő készíti)..nem lesz az igazi..)
  • és a szívedbe lopja magát 🙂

LINDILindi

Azt gondolom, hogy az válasszon Téged, aki nem fotóst keres a nagy napra, hanem egy társat, aki észrevétlen támogat, aki mindig ott van, de sosincs útban, aki tudja mikor elég a mosolygásból és mikor jönne jól egy percnyi szusszanás, aki még a beállított képeket is úgy készíti, hogy mire észbekapnál közli, hogy végeztünk, aki ha kell könnyedén helyszínt vált.
És csak az válasszon, aki bírja, hogy irányítod őket és végül úgyis minden úgy lesz, ahogy azt Te előre elképzelted. Persze ezt sem veszi észre közben az ember. Rém ügyesen csinálod.
Kézben tartod nemcsak a a fotózást, hanem a többi szolgáltatót is:) Egyébként ez így helyes, minden a fotózásra épül úgyis és nekem mindenki elhiheti, hogy senki nem bánja meg, ha Neked adja az első az egyenlők közt címet. És nem a szolgáltatóasztalhoz ültet 🙂
Ja és arról ne írj, hogy nem ők választanak Téged, hanem Te őket. És ehhez még interjúztatsz is. Ez túlságosan elrettentő 🙂
És ami még fontosabb, utána senki ne barátkozzon Veled, mert a végén olyan sokan leszünk, hogy rám egyre kevesebb idő jut. Szóval ha belegondolok nem is akarom, hogy jófej párok Téged válasszanak és aztán még barátok is legyetek 🙂

 

ZSÓFISzilágyi Zsófia
Melit lassan több éve ismerem, mint ahány hónapig a házasságom tartott. Khömm. Bizonyos szempontból biztosan nem vagyok a sikerstoryja. De bátran állítom, hogy az egyik legjobb dolog a házasságomban az volt, hogy megismertem őt. Mondhatnám, hogy az esküvő óta rendszeresen tartjuk a kapcsolatot, de a valóság az, hogy fél évente, évente összefutunk. Amikor viszont találkozunk, nincs megállás: hatalmas röhögések, mély beszélgetések és felismerések. Bármikor ott folytatjuk, ahol abbahagytuk.
Rám néz, és nincs feltétlenül sok kérdése. Már tudja. Nagyon rossz és nagyon jó pillanatokban volt mellettem, akkor is, amikor megkérdőjeleztem mindent, amiben hittem odáig. Meli csak simán ott volt, és két perc után mindig elfelejtettem, hogy mi is a bajom éppen. Az élet baromi nehéz néha, de egy kis Meli-faktor rögtön átsegít a holtpontokon.
Ja, és ő készíti rólam a legszebb képeket. De ez egyáltalán nem kérdés.

LILLAVida Lilla

Nem is olyan régen életem eddigi legboldogabb szakaszában voltam. Megint ott akartam lenni. Felcsaptam a videókat amiket kaptunk tőled és láss csodát…Az első videó második percében elöntött a boldogság, az arcomon mosoly, és újra ott voltam… Lélekben… Ott… Úgy.. Elmondhatatlan!
Meli, te nem csak lefotóztad. Te megláttad és megszeretted, átélted és átérezted, a részévé váltál és a részeddé vált. Aztán elkaptad, megfogtad és nem eresztetted. Szeretettel ápolgattad, nevelgetted, szíved kis darabjával díszítetted, csodás kis keretbe tetted.
Mi őrizgettük a gyerekeknek, hogy majd ők is lássák hogyan lettek. Nem is gondoltuk soha, hogy ez a kis keret ekkora csoda.

TIMIMajor Tímea

Óriás szerencsénk volt, hogy összehozott minket a sors (vagyis Linda:)) Egyrészt az első perctől fogva megtaláltuk a közös hangot, másrészt hihetetlen dolog valakivel úgy együtt “dolgozni”, hogy érzi, látja és visszaadja minden rezdülésed, anélkül, hogy bármit magyarázni kellene. Ilyen ez a Te csodaszemüveged..belelát az emberbe. Ja, és persze mindeközben még roppant jól is szórakozunk 🙂
Hála Neked pontosan olyan képek készültek rólunk, mint amilyenek vagyunk és amik tökéletesen megörökítik A pillanatot!
Ja, és persze szuper volt megtapasztalni, hogy igenis készülhet rólam/rólunk jó kép! De még mennyi 🙂

 

BORIFarkas Bori
Veled bármiféle erőfeszítés, izgalom, vagy aggodalom nélkül lehet egyszerűen szép képekre számítani…nem kell azon gondolkozni, hogy hogy áll az ember haja, szeme, cipőfűzője, ruhája; a jó pillanatot kapod el jó szögben és kész is ? Bármikor visszanézem őket, mindig olyan szépnek látom magamat/magunkat a képeiden, ami nagyon jó érzéssel tölt el most is, meg majd 80 évesen is biztosan 🙂

Baki Juli

JULI
Melit egy kollégám ajánlotta, az ő baráti társaságában Meli állandó “bútordarab” lett fotósként és barátként is. A honlapon lévő képei nagyon tetszettek, mivel olyan fotóst kerestünk, aki el tudja kapni a legszebb, legmeghittebb pillanatokat.
Ő ilyennek tűnt és tényleg ilyen is, talán azért is, mert szereti az embereket (és a nyuszikat). A “castingon” is átcsúsztunk és szerencsére ránk is ért.
A képek fantasztikusak lettek, tényleg sikerült beterelgetni a legszebb pillanatokat egy befőttesüvegbe és jól rázárni a kupakot. Jókat lehet Vele röhögni, elég jó fej, én már csak tudom, mert én is az vagyok. ?

 

error: Content is protected !!