Tegyük fel, hogy lánykérést tervezel mostanában. Ideális esetben kigondoltad, hol történjen meg mindez, mikor, és némi csillogósat is vásároltál hozzá. Csakhogy achtung, achtung! A nők zömmel nem rajonganak a karácsonnyal/szülinappal összekötött lánykérésért! Lepd meg a párod és add meg neki az alkalom különlegességét, ne kösd össze mással.
Na de vissza a sztoriba: egy kis természetes hezitálás után veszel egy mély levegőt és elhatározod magad, mert már kellően égeti a gyűrű a zsebed. Gyanúsan őszinte szpícsbe kezdesz a kapcsolat alakulásáról, a szerelemről, az együtt leélt életről (leendő asszonyod közben egyre várakozásteljesebben vonja fel a szemöldökét), remeg a hangod, a kezed, később esküdni fogsz, hogy nem emlékszel semmire a jelenetből.
És végül valahogy előkerül a gyűrű, nőd arcán tökéletes megdöbbenés / a föld legédesebb mosolya / örömkönnyek csillogása (vagy leginkább ilyen sorrendben). Kisvártatva nyakadba ugrik, édes a mámor, és happily ever after.
Aztán eszetekbe jut, hogy bár ez az egész csak és kizárólag kettőtökre tartozik, azért milyen jó lenne valahogy megörökíteni a pillanatot, plusz a barátok is azzal fogják kezdeni, hogy “Fotót!!!”, úgyhogy készül néhány kitartott kezű szelfi és pár közeli mobilos kép a jegygyűrűről.
De egész biztos pontosan ez az, amit szeretnél?
Mi lenne, ha valahol a távolban, észrevétlenül, láthatatlanul, anélkül, hogy egy pillanatra is megzavarna benneteket, lesben állna egy fotós. Lesben állna, és megörökítené azokat a pillanatokat, amelyek ráégtek a retinátokra, de amelyeket később oly szívesen megosztanátok a szeretteitekkel.
A dolog igényel némi kreatív konspirációt, de ha nyitott vagy az újdonságokra, bevállalós vagy és megbízol bennem, keress meg!

lapozz tovább

Kezdjünk konspirálni

Kérj ajánlatot

lánykérés fotózás

 

error: Content is protected !!