M

ENNYI IDŐVEL A FOTÓZÁS ELŐTT FOGLALJUNK, HOGY BIZTOSAN RÁÉRJ?
Esküvőfotózás: Szerintem semmi szükség a jól bevált ijesztgetésre, miszerint esküvőfotóst 1,5-2 évvel az esemény előtt kell foglalni, különben csak a piac férgese marad. Életem egyik legklasszabb esküvőjét úgy fotóztam, hogy három héttel azelőtt találkoztunk először a párral. Oké, ez extrém. De ugyanígy extrém a két év is.
Egyéb fotózás: 1-3 héttel az időpont előtt.

 

ENGEDÉLYEM NÉLKÜL KERÜLHETNEK-E KI KÉPEK A VILÁGHÁLÓRA?
Természetesen nem! Minden esetben megállapodunk, mi publikus és mi magánjellegű. A hozzájárulásod nélkül semmilyen fotót vagy veled kapcsolatos történetet nem teszek közzé.

 

MI TÖRTÉNIK, HA ELKÉSEK?
Bárkivel előfordulhat. Megvárlak és ha utánad nincs fotózásom, illetve a fény engedi, tudunk a késés idejével tovább maradni.

 

MI TÖRTÉNIK, HA EL KELL TOLNOM A FOTÓZÁS IDŐPONTJÁT?
Semmi probléma, eltoljuk. De kérlek, vedd figyelembe, hogy az utolsó pillanatos időpontváltoztatások jelentős kényelmetlenséget okozhatnak.

 

MI TÖRTÉNIK, HA ESIK AZ ESŐ?
Fogunk egy-két cuki esernyőt és fotózkodunk! A fényképezéshez a közhiedelemmel ellentétben nem napsütés kell, csak fény. Persze ha épp ránkborul egy évszázados felhőszakadás, eltoljuk a fotózást, tüdőgyuszit nem kockáztatunk.

 

MI TÖRTÉNIK, HA LE KELL MONDANOM A FOTÓZÁST?
Mindannyian szomorúak leszünk. Én pedig szomorúságomban 48 órán belüli lemondás esetén egyszeri díjat leszek kénytelen felszámolni.

 

MIKOR LÁTHATOM A KÉPEKET ÉS HOGYAN?
Nagyobb lélegzetű fotózások utómunkája 2-6 hetet is igénybe vehet, rövidebb sorozatok esetén 7-10 napon belül várhatod a képeket. Szépséges online galériába kerülnek, ahonnan letöltheted őket és megoszthatod a szeretteiddel.

 

MEGVEHETEM AZ ÖSSZES ELKATTINTOTT FELVÉTELT / A NYERS KÉPEKET?
Sajnos erre nincs mód. A válogatás, illetve az utómunka a fotográfus munkájának elválaszthatatlan része.

 

RETUSÁLSZ IS?
A természetességben hiszek, ezért csak a legvégső esetben nyúlok retus eszközökhöz (vészhelyzetnek számít mondjuk, ha épp kijött egy pattanás az orrod hegyén). A fotózás során mindent elkövetek, hogy majd szépnek lásd magad a képeken, de utólagos plasztikai műtétet nem vállalok.

20150721-202241

error: Content is protected !!